8 Mac 2023, hari istimewa buat para wanita seluruh dunia. Madammu mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari wanita kepada seluruh wanita di luar sana.

Madammu bersama-sama NOIR akan sentiasa berinisiatif dalam meraikan sekali gus memperkasakan wanita. Seperti yang selalu Madammu tekankan, wanita berperanan sebagai tonggak terpenting dalam pelbagai lapangan merangkumi sosial, politik dan ekonomi. Malah hari ini, kita sering didedahkan dengan kejayaan, pencapaian dan sumbangan para wanita dalam pelbagai bidang.

Madammu sendiri menjadikan golongan wanita sebagai inspirasi untuk meletakkan jenama NOIR pada satu tahap yang membanggakan sekali gus menyimpan hasrat agar dapat membantu lebih ramai wanita di luar sana. Insya-Allah, prinsip pemerkasaan wanita akan sentiasa Madammu jadikan sebagai fokus utama dalam membantu lebih ramai wanita supaya jadi lebih berani dan berketerampilan.

Alhamdulillah, kehidupan Madammu selama ini memang dikelilingi oleh wanita-wanita yang tabah dan kuat. Malah, mummy sendiri telah memberi pengaruh yang sagat besar dalam membentuk keperibadian Madammu hari ini. Menerusi didikan, pengorbanan serta keperibadian mummy yang Madammu labelkan sebagai wanita yang sangat ‘tabah’ itulah yang menjadikan Madammu sentiasa bersemangat.

Madammu sentiasa menyimpan hasrat untuk mengajak para wanita supaya lebih berdikari dan memiliki pendapatan sendiri. NOIR dicetuskan dengan konsep perniagaan miliki bersama kerana Madammu ingin membuka peluang kepada mana-mana wanita di luar sana menjana pendapatan sendiri bersama NOIR. Kalau boleh Madammu nak lihat lebih ramai wanita berjaya dengan NOIR. Pendapatan yang dijana bersama NOIR inilah diharapkan boleh memperbaiki ekonomi you all bersama insan-insan tersayang yang sentiasa berada di sisi you all.

Enam tahun NOIR berada di pasaran, Alhamdulillah ramai yang telah membuktikan bahawa NOIR berjaya mengubah gaya hidup dan ekonomi mereka jadi lebih baik. Walau bagaimanapun, usaha ini tidak akan terhenti setakat di sini sahaja. Madammu akan terus menggalas peranan dan tanggung jawab untuk memperkasa wanita. Madammu nak ubah stigma dan stereotaip sesetengah pihak yang mengehadkan peranan wanita dalam bidang-bidang tertentu, khususnya perniagaan.

hari

Sebab itulah Madammu membuka peluang perniagaan bersama NOIR dengan modal serendah RM160 berserta bimbingan keusahawanan secara inklusif. Madammu sendiri pun akan turut turun padang demi membimbing para usahawan NOIR. Percayalah, circle NOIR ini akan saling memberi sokongan dengan pelbagai perkongsian ilmu perniagaan bermanfaat dari semasa ke semasa.

Inilah komitmen Madammu buat seluruh usahawan NOIR. Semoga sambutan Hari Wanita pada tahun ini akan menjadi lebih bermakna jika kita saling menginspirasikan antara satu sama lain dan mampu menjadi kelompok yang menghulurkan bantuan kepada wanita lain.

Regards;
Madammu.

Sebuah Perjalanan Spiritual dan Kasih Sayang Buat Madammu & TP

Salam Ramadan buat semua followers Madammu yang tersayang. Hari ini - 10 Ramadan, Madammu bersama suami tercinta, TP,  bakal menjejakkan kaki ke Makkah Al-Mukarramah.Sebuah perjalanan yang mungkin agak mengejutkan, tapi inilah yang dinamakan rezeki. Bila Allah kata...

Lembaran Baharu NOIR Di COSME Week, Tokyo

Perjalanan ke Tokyo, Jepun pada awal tahun ini ibarat satu momen yang membuka lembaran baharu buat Madammu dan NOIR. Rasanya lebih setahun Madammu tak ke mana-mana kerana menjalani rawatan IVF, mengandung dan melahirkan baby Kayden. Perjalanan ke Tokyo, Jepun untuk...

Catatan Istimewa Madammu Di Hari Lahir Qally

Ya Allah… lama sungguh Madammu tak berkarya. Tangan nie gatal juga nak menulis tapi aktiviti dan  tanggungjawab harian Madammu sangat sangat tak mengizinkan Madammu untuk menghadap skrin laptop nie lama-lama. Hahaha...Sebagai seorang ibu, apabila melihat anak-anak...

34 KUNTUM BUNGA ROS SIMBOLIK KEJUTAN HARI LAHIR MADAMMU

Salam sayang buat semua followers Madammu. Maafkan Madammu kerana jarang berkongsi cerita di blog Madammu sejak akhir-akhir ini.Para ibu sekalian mesti faham kan bagaimana kesibukan tugasan harian seorang ibu yang beranak kecil. Tambahan pula Madammu perlu menguruskan...

Madammu Kongsi Wajah Ahmad Kayden Di Usia Genap 3 Bulan.

Genap 3 bulan usia Ahmad Kayden Bin Muhammad Azri, inilah masa yang paling tepat untuk Madammu kongsi wajah anak bongsu Madammu kepada you all!Ha, macam mana you all, terkejut tak bila pagi-pagi scroll media sosial ternampak wajah baby Kayden? Hahaha...Assalamualaikum...

Komitmen Madammu Sebagai Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023

Pertama sekali syukur Alhamdulillah di atas pengiktirafan yang diberikan kepada Madammu sebagai penerima anugerah Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023.Ya, title Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023 memang memberi impak yang sangat besar bukan sahaja kepada Madammu, malah kepada...

Madammu Berkongsi Pengalaman Penyusuan Susu Ibu Sempena Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia

Alhamdulillah, tanggal 10 Ogos 2023 Madammu berkesempatan berkongsi tentang journey penyusuan Madammu dengan baby Kayden.Madammu telah mendapat jemputan dari Pusat Laktasi Kebangsaan bersempena Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia di Hospital Tunku Azizah, Hospital Kuala...

Ahmad Kayden Mengakhiri Teka-Teki Para Followers Madammu

Hai, hai, hai you all... rindu sangat Madammu nak menulis semula. Tapi tanggung jawab dah bertambah la you all, hahahaa... Okay la, sebenarnya hari ni Madammu ada waktu terluang sikit. Sebelum baby menangis, Madammu nak bercerita sikit tentang pengumuman ‘tergempar’...

Madammu Jalani Sesi Berpantang ‘Eksklusif’ Selama 100 Hari

Penjagaan berpantang memang sangat penting buat para ibu yang baru selesai bersalin.Pada fasa inilah kita perlu menjaga kesihatan luaran dan dalaman, khususnya emosi agar sentiasa berada dalam keadaan sihat dan stabil. Madammu telah memilih Natalis Mother Care &...

Madammu Diberi Layanan Istimewa Daripada Natalis Mother Care Selama 100 Hari

Penantian lapan tahun kini berakhir. Syukur, Baby A selamat lahir ke dunia secara pembedahan pada 9 Jun 2023. Hari ini adalah hari Jumaat paling istimewa buat Madammu, TP dan keluarga.Tak terluah dengan kata-kata, bagaimana Madammu ingin membayangkan kepada you all...
Berikan reaksi anda terhadap artikel ini!
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0