TENTANG DIARI MADAMMU

Bagi yang selalu mengikuti LIVE Madammu, you all pasti pernah mendengar celoteh tentang kisah silam Madammu di mana, Madammu bercita-cita untuk menjadi seorang pembaca berita. Nampaknya, sedikit sebanyak cita-cita tersebut bakal terlaksana. Tapi bukanlah bermaksud Madammu bakal menyertai mana-mana stesen TV menjadi penyampai berita. Sebaliknya Madammu ingin merealisasikan cita-cita Madammu menerusi medium penulisan.

Madammu baru nak berjinak-jinak dalam penulisan blog kerana Madammu memang suka berkongsi. Sudah lama Madammu berhasrat untuk mendokumentasikan pelbagai kisah dan catatan perjalanan aktiviti harian Madammu sebagai pengasas NOIR, isteri, ibu, anak dan juga sebagai hambaNya yang sedang belajar dan akan terus belajar selagi hayat di kandung badan.

Semoga catatan aktiviti harian Madammu ini boleh dijadikan sebagai aspirasi dan inspirasi buat para wanita mahupun ibu-ibu di luar sana. Yang baik kita jadikan teladan, yang buruk kita jadikan sempadan.

Selamat membaca buat semua ‘followers’ Madammu di luar sana.

Regards;

Madammu

GAYA HIDUP

KECANTIKAN

BISNES

Lembaran Baharu NOIR Di COSME Week, Tokyo

Lembaran Baharu NOIR Di COSME Week, Tokyo

Perjalanan ke Tokyo, Jepun pada awal tahun ini ibarat satu momen yang membuka lembaran baharu buat Madammu dan NOIR. Rasanya lebih setahun Madammu tak ke mana-mana kerana menjalani rawatan IVF, mengandung dan melahirkan baby Kayden. Perjalanan ke Tokyo, Jepun untuk...

read more
Lembaran Baharu NOIR Di COSME Week, Tokyo

Lembaran Baharu NOIR Di COSME Week, Tokyo

Perjalanan ke Tokyo, Jepun pada awal tahun ini ibarat satu momen yang membuka lembaran baharu buat Madammu dan NOIR. Rasanya lebih setahun Madammu tak ke mana-mana kerana menjalani rawatan IVF, mengandung dan melahirkan baby Kayden. Perjalanan ke Tokyo, Jepun untuk...

Catatan Istimewa Madammu Di Hari Lahir Qally

Catatan Istimewa Madammu Di Hari Lahir Qally

Ya Allah… lama sungguh Madammu tak berkarya. Tangan nie gatal juga nak menulis tapi aktiviti dan  tanggungjawab harian Madammu sangat sangat tak mengizinkan Madammu untuk menghadap skrin laptop nie lama-lama. Hahaha...Sebagai seorang ibu, apabila melihat anak-anak...

34 KUNTUM BUNGA ROS SIMBOLIK KEJUTAN HARI LAHIR MADAMMU

34 KUNTUM BUNGA ROS SIMBOLIK KEJUTAN HARI LAHIR MADAMMU

Salam sayang buat semua followers Madammu. Maafkan Madammu kerana jarang berkongsi cerita di blog Madammu sejak akhir-akhir ini.Para ibu sekalian mesti faham kan bagaimana kesibukan tugasan harian seorang ibu yang beranak kecil. Tambahan pula Madammu perlu menguruskan...

Madammu Kongsi Wajah Ahmad Kayden Di Usia Genap 3 Bulan.

Madammu Kongsi Wajah Ahmad Kayden Di Usia Genap 3 Bulan.

Genap 3 bulan usia Ahmad Kayden Bin Muhammad Azri, inilah masa yang paling tepat untuk Madammu kongsi wajah anak bongsu Madammu kepada you all!Ha, macam mana you all, terkejut tak bila pagi-pagi scroll media sosial ternampak wajah baby Kayden? Hahaha...Assalamualaikum...

Komitmen Madammu Sebagai Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023

Komitmen Madammu Sebagai Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023

Pertama sekali syukur Alhamdulillah di atas pengiktirafan yang diberikan kepada Madammu sebagai penerima anugerah Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023.Ya, title Ikon Penyusuan Susu Ibu 2023 memang memberi impak yang sangat besar bukan sahaja kepada Madammu, malah kepada...

Ahmad Kayden Mengakhiri Teka-Teki Para Followers Madammu

Ahmad Kayden Mengakhiri Teka-Teki Para Followers Madammu

Hai, hai, hai you all... rindu sangat Madammu nak menulis semula. Tapi tanggung jawab dah bertambah la you all, hahahaa... Okay la, sebenarnya hari ni Madammu ada waktu terluang sikit. Sebelum baby menangis, Madammu nak bercerita sikit tentang pengumuman ‘tergempar’...

Special Edition "NOIR Takes London" | NOIR e-Magazine
Hi semua! Jom download E-Magazine Madammu kali ini. Ada cerita menarik tentang Madammu, keluarga dan usahawan. Selamat membaca!
Limited Download
Limited Download
Hi semua! Jom download E-Magazine Madammu kali ini. Ada cerita menarik tentang Madammu, keluarga dan usahawan. Selamat membaca!
Special Edition "NOIR Takes London" | NOIR e-Magazine