Beli & Menang NOIR Beauty Raya

Sertai peraduan dengan mengisi butiran lengkap anda di bawah dan berpeluang untuk menangi hadiah ISTIMEWA daripada Madammu sempena Hari Raya ini.

Semak email anda selepas tekan butang “Hantar”

Terma dan syarat

 1. Peraduan Beli & Menang NOIR Beauty Raya ini akan bermula pada 1hb. April 2023 dan akan berakhir pada 30hb. April 2023.
 2. Peraduan terbuka kepada semua Pelanggan, dengan penyertaan Usahawan secara automatik melalui pembelian pelanggan.
 3. Ciri-ciri kelayakan bagi Pelanggan dan Usahawan NOIR adalah seperti berikut :
  Pelanggan : Pelanggan biasa (bukan Members) DAN Members yang tiada ID Ejen dan tidak mempunyai akses kepada sistem Usahawan
  NOIR. Usahawan : Usahawan NOIR yang mempunyai ID Ejen dan e-store, menjual produk NOIR dan mempunyai akses kepada sistem Usahawan NOIR.
 4. Peserta perlu membeli mana-mana produk NOIR dengan pembelian minimum RM 100.00 dalam satu resit untuk layak menyertai peraduan ini.
 5. Setiap pembelian berjumlah RM 100.00 akan dikira sebagai 1 penyertaan, RM 200.00 sebagai 2 penyertaan, RM 300.00 sebagai 3 penyertaan, dan seterusnya. Pembelian boleh dibuat dalam satu resit tanpa perlu mengasingkan resit pembelian.
 6. Selesai pembelian, peserta WAJIB melengkapkan e-borang penyertaan secara atas talian di www.madammu.com/contestraya
 7. Sekiranya membeli melalui ejen NOIR yang sah, peserta WAJIB mengisi ID Ejen tersebut di ruangan yang disediakan. Setiap satu penyertaan yang lengkap dengan ID Ejen akan dikira sebagai satu penyertaan Usahawan NOIR dan layak untuk menyertai CABUTAN KHAS untuk para Usahawan NOIR.
 8. Tarikh cabutan untuk pemenang akan diumumkan di LIVE Madammu dan di media sosial NOIR HQ.

Ikuti Madammu di Sosial Media

© 2023 Noir Health & Beauty Sdn. Bhd. All rights reserved.